Sodipa zeehengelclub

Wedstrijd 24 augustus te Blankenberge

Er wordt niet afgesproken in het Kapiteintje. Voorlopig is het aan de boten doch we doen ons best om aan het café VVW (niet ver van onze boten) af te spreken. ’s avonds wordt er door de club een drankje aangeboden door de club en indien er veel vraag is kunnen we er samen iets eten. Laat dit even weten aan Mario Dobbelaere via sms op zijn gsm en liefst je naam er even bij. Er wordt met 2 hengels gevist en voor zover we weten wordt er regelmatig tong gevangen en bot. Er zijn wel periodes met vuil ‘apehaar” die je moet trotseren. Vermoedelijk zal het wel doorgaan want de vooruitzichten zijn schitterend. Volg het verdere verloop op deze website en blog. De deelnemers : ‘fonetisch beschrijving” –

Will Franken; Joop Schik; Dirk van Raemdonck; Peter Raeymakers; Paul van de Vijver: Robert van de Wouwer; Charel van de Velde; Gilbert Pauwels; Serge Verlinden; Rik Jungers; John Dirickx; Ludo van Craenenbroeck; Bevilaqua Angelo;Lucien Moreel; Mario Dobbelaere.

Tot zaterdag en vooral een goed humeur en niet te veel materiaal ! Zie maar dat je “s avonds ene blijft drinken of eten !

Mario

Volgende Bericht

Vorige Bericht

Een reactie achterlaten

© 2024 Sodipa zeehengelclub

Thema door Anders Norén